Boeing att erbjuda bredband ombord

Bredband kommer snart att finnas ombord Boeing 737 och andra flygplan, Boeing sade tisdag. Connexion, bolagets höghastighetståg Internettjänst, är den första bredbandsteknik som förbinder satellitsystem och marknäten för att möta Federal Aviation Administration krav, enligt Boeing.

Telekom; Chorus meddelar gigabit-hastighet bredband över Nya Zeeland, telekom, Telstra, Ericsson, Qualcomm uppnå 1Gbps sammanlagda hastigheter i levande 4G-nät test, telekom, Samsung och T-Mobile samarbetar på 5G prövningar, Cloud, Michael Dell på balans EMC affär: “Vi kan tänka på årtionden

Tjänsten kommer att ge flygpassagerare höghastighetsanslutning till Internet, TV och e-post utan att störa en planets navigations eller hantering. FCC har godkänt tjänsten över amerikanska territorier och vatten, och Boeing sade att det planerar att börja driftsprovningar med europeiska flygbolaget Lufthansa i slutet av året. Pappersarbete som krävs för certifiering var mailas till FAA via en satellitkommunikationslänk från en testplan flyger 35.000 fot ovanför New Mexico, sade Boeing. –Tiffany Kary, Särskilda till webbplatsen News

Chorus meddelar gigabit-hastighet bredband över Nya Zeeland

Telstra, Ericsson, Qualcomm uppnå 1Gbps sammanlagda hastigheter i levande 4G-nät testet

Samsung och T-Mobile samarbetar på 5G prövningar

Michael Dell på balans EMC affären: “Vi kan tänka på årtionden”