EU-avtalet om utsläppskontroller

Idag 27-nation Europeiska kommissionen kom upp med en plan för utsläppsminskningar. Planen har ännu inte gå inför Europaparlamentet för godkännande. Det kräver en 20% minskning av CO2-utsläppen med 2020.

EU kommer att börja sälja utsläppsrätter kol. För att hålla vissa medlemsländerna glada EU kommer att erbjuda gratis tillstånd till vissa branscher fram till 2020. Det innehåller cement, kemiska och stålindustrin. Vidare kommer tidigare kommunist nationer som Polen och Ungern får en del av kolet tillståndsavgifterna för att konvertera sina industrier till renare energi.

överenskommelse Brasilien och Storbritannien tecken tech innovation

Blockchain-as-a-service godkänd för användning i hela brittiska regeringen

Dessa siffror visar cyberbrott är ett mycket större hot än någon trodde innan

Sakernas Internet säkerhet är fruktansvärda: Här är vad man ska göra för att skydda dig

Innovation, Brasilien och Storbritannien tecknar tech innovation, regeringen: Storbritannien, Blockchain-as-a-service godkänd för användning i hela brittiska regeringen, säkerhet, Dessa siffror visar cyberbrott är ett mycket större hot än någon trodde innan, säkerhet, Sakernas Internet säkerhet är fruktansvärda: Här är vad man ska göra för att skydda dig