Europa för att tillåta mobilbruk under flygningar

Europas byrån för luftfartssäkerhet har gett klartecken för att utvidga mobiler och surfplattor används till alla faser av en flygning, inklusive start och landning.

Den europeiska byrån sade den kommer att offentliggöra i slutet av november nya riktlinjer för användning av personliga elektroniska enheter medan i luften – från avgående port till ankommande gate – “. Flygplansläge” så länge som dessa enheter är i

Under flygning teknik jätte senaste knep kan du text och prata som om du var på marken. webbplatsen bordade Gogo privata jet att ta reda på mer.

“Detta är ett stort steg i processen att utvidga friheten att använda personliga elektroniska apparater ombord på flygplan utan kompromisser i säkerhet”, sade EASA verkställande direktör Patrick Ky i förberedda anmärkningar.

Förändringen kommer att gälla för alla flygbolag och flygplan i Europa.

EASA följer en liknande väg genom sin amerikanska motsvarighet, USA Federal Aviation Administration (FAA).

Nya regler från FAA tillåter nu konsumenter att använda elektronisk utrustning på alla punkter under en flygning, under förutsättning att enskilda flygbolagets regler. Men alla enheter som överför data återstår att vara i “flygplansläge” – överföring via mobilnät, regleras av Federal Communications Commission, är fortfarande förbjudna under flygning.

På längre sikt, EASA sa att det ville “säker och harmoniserad användning av [personliga elektroniska apparater] ombord på flygplan” i det europeiska luftrummet.

Efter timmar, Star Trek: Nio sätt vår vetenskap är nära sin science fiction, After Hours, Star Trek: 50 år av positiv futurism och fet social kommentar, rörlighet, Kobo Aura ONE först ta: Storbilds-e-läsare med 8 GB lagringsutrymme, innovation, bästa tech uppfinningar genom tiderna som avancerad civilisation

Star Trek: Nio sätt vår vetenskap är nära sin science fiction

Star Trek: 50 år av positiv futurism och djärv social kommentar

Kobo Aura ONE, först ta: Storbilds-e-läsare med 8 GB lagringsutrymme

De bästa tech uppfinningar genom tiderna som avancerad civilisation