Prestanda: HTC One, Sony Xperia Z, Google / LG Nexus 4

HTC One har en vacker design, en kvalitetskänsla och ett utmärkt 4,7-tums skärm. Om du letar efter en Android smartphone och är villiga att del med £ 529,99 (inkl moms,.. £ 441,66 ex moms), det är väl värt att överväga.

Telekomföretag;? Reliance Jio rocks indiska telekom med data och fri röst billiga, rörlighet, Lyssna på trådbundna hörlurar medan du laddar din iPhone 7? Det kommer att kosta dig, Smartphones, iPhone 7: Varför jag äntligen stort med årets modell, Mobility, Hands-on med en Samsung Galaxy S7 Edge på Republic Wireless: En bättre Wi-Fi-samtal erfarenhet

Men hur är prestandan? Tack vare en snabb 1,7 GHz quad-core processor och 2 GB RAM, bör du räkna med en mjuk gång med den förinstallerade Android 4.1.2 operativsystem. De riktmärken som beskrivs här visar hur enheten kan jämföras med toppen telefoner som Google / LG, Nexus 4, Sony, Xperia Z, och Apple iPhone 5. För att utföra analysen använde vi AnTuTu, fredsbevarare, SunSpider, GLBenchmark och Geekbench 2.

AnTuTu: overall

AnTuTu: CPU (heltal / FPU)

AnTuTu: I / O

AnTuTu: GPU

AnTuTu: RAM

Geekbench 2.1.9: overall

Geekbench 2.1.9: FPU

Geekbench 2.1.9: Heltal

Geekbench 2.1.9: Minne

Geekbench 2.1.9: Stream

GLBenchmark 2.5.1: Egypten Classic (Offscreen)

GLBenchmark 2.5.1: Egypten HD (Offscreen)

Futuremark fredsbevarare (Browser prestanda)

SunSpider 0.9.1 (JavaScript-prestanda)

Denna artikel publicerades ursprungligen på webbplatsen Tyskland som HTC One im Benchmarktest.

? Reliance Jio rocks indiska telekom med data och fri röst billiga

Lyssna på trådbundna hörlurar medan du laddar din iPhone 7? Det kommer att kosta dig

iPhone 7: Varför jag äntligen stort med årets modell

Hands-on med en Samsung Galaxy S7 Edge på Republic Wireless: En bättre Wi-Fi-samtal erfarenhet