Amazon tablett för att komma nästa vecka?

Det verkar som Amazon kan förbereder lanseringen av sin långa ryktas och rapporterade tablett.

(Credit: Amazon)

Företaget har kallat en presskonferens nästa onsdag i New York. Traditionellt har Amazon sina nya Kindle unveilings i Big Apple. I år kan bara omfatta den mytomspunna Amazon tablett.

Diskussion av en Amazon tablett har varit skenande av sent. I själva verket kan Kindle tablett vara en av de värsta bevarade hemligheterna i den tekniska branschen. Specifikationer har rapporterats av Techcrunch, och Forrester är redan skjuter hur många enheter levereras.

Sarah Rotman Epps, en analytiker på Forrester Research, hävdar att om Amazon kan lansera en tablett priser under US $ 300, då Amazon kommer sannolikt att sälja tre till fem miljoner tabletter under fjärde kvartalet enbart 2011 – det vill säga om vi även se det det här året.

Amazon plan är att slå in sin musik, video och andra tjänster till subventionerad knippe via en tablett.

Via webbplatsen USA

Australiska flygbolag förbjuda Samsung Galaxy Note 7

Rörlighet, australiska flygbolag förbjuda Samsung Galaxy Note 7, telekom, Telstra, Ericsson, Qualcomm uppnå 1Gbps sammanlagda hastigheter i levande 4G-nät test, rörlighet, Lyssna på trådbundna hörlurar medan du laddar din iPhone 7? Det kommer att kosta dig, Smartphones, iPhone 7: Varför jag äntligen stort med årets modell

Telstra, Ericsson, Qualcomm uppnå 1Gbps sammanlagda hastigheter i levande 4G-nät testet

Lyssna på trådbundna hörlurar medan du laddar din iPhone 7? Det kommer att kosta dig

iPhone 7: Varför jag äntligen stort med årets modell