Apple fördröjer debut av watchOS 2 programvara

I en sällsynt deadline miss, kommer Apple inte att ge en större programuppdatering till Apple Watch som planerat på onsdag.

På tal till Techcrunch, sade en Apple talesman “Vi har upptäckt ett fel i utvecklingen av watchOS 2 som tar lite längre tid att fixa än väntat.” Bolaget tidigare meddelat att watchOS två skulle vara tillgängliga idag.

Apple Watch Sport Edition har fastspänd på min handled för en månad och för det mesta har överträffat alla mina förväntningar. Det är ännu bättre nu när jag insåg att jag var klädd det fel.

Den nya mjukvaran är efterlängtade, eftersom det kommer att lägga mer flexibilitet till Apples Smartwatch.

Utvecklare kan skapa program som körs direkt på klockan, för närvarande, appar körs på en ansluten iPhone som sedan gör informationen på klockan. WatchOS 2 ger också möjlighet att visa data från tredje part på urtavlor genom skräddarsydda komplikationer.

Skulle Apple har hållit sitt schema oavsett? Det är svårt att säga utan att känna till detaljerna i felrapporten.

Men är det vettigt för mig att hantera förändringar genom PR och åtgärda problemen sedan bolaget stoltserar med “det bara fungerar” mentalitet.

Apple fortfarande väntas släppa iOS 9 för allmänheten idag för iPhones, iPads och iPod touch.

Smartphones, iPhone 7: Varför jag äntligen stort med årets modell, Apple, vill det eller inte, Apple verkligen har “mod” som krävs för att dumpa föråldrad teknik, rörlighet, i ny rörelse, kommer Apple inte avslöja öppning weekend iPhone 7 försäljning, innovation, Apples misslyckades mode chansning

iPhone 7: Varför jag äntligen stort med årets modell

Gilla det eller inte, Apple verkligen har “mod” som krävs för att dumpa föråldrad teknik

I nya drag, kommer Apple inte avslöja öppna helgen iPhone 7 försäljning

Apples misslyckades mode chansning