Dell levererar Inspiron One 2320 allt-i-ett stationär dator

Dagar efter Samsung släppt sin första allt-i-ett dator har Dell motverkas med ännu en för sin Inspiron-uppställning. Inspiron One 2320 använder Intel Core i5 och i7 – till skillnad från AMD-baserade Inspiron One 2305 – inbyggd i en 23-tums 1,920×1080-upplösning.

Andra oädla specs inkluderar 6GB RAM, 1 TB hårddisk, DVD-brännare, inbyggd Wi-Fi, HD Webcam, och även en HDMI-ingång för att ansluta hemmabio enheter till bildskärmen. Som de stort med många allt-i-ett i dessa dagar, Inspiron One 2320 har pekskärm kapacitet, ett trådlöst tangentbord och möjligheten att väggmontera displayen.

Den $ 949,99 modell levereras med en Core i5-2400 processor och integrerad grafik, medan en $ 1,249.99 version gupp minnet till 8GB, hårddiskkapacitet till 2 TB, och grafik till ett Nvidia GeForce GT 525 diskreta kort. Uppgradering till en snabbare Core i7 utlovas i företagets pressmeddelande, men verkar ännu inte tillgänglig på Dells webbplats.

Hur säkert torka din iPhone för återförsäljning

iPhone, Hur säkert torka din iPhone för återförsäljning, Enterprise Software, söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner, hårdvara, Raspberry Pi träffar tio miljoner försäljning, firar med “premium” bunt, iPhone, A10 Fusion: Silicon driver Apples nya iPhone 7 och iPhone 7 Plus

Söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner

Raspberry Pi slår tio miljoner försäljning, firar med “premium” bunt

A10 Fusion: Kisel driver Apples nya iPhone 7 och iPhone 7 Plus