EMC ögon programvarudefinierade lagring, domstolar hybrid datacenter

EMC lanserat en serie mjukvarudefinierade lagringsteknik och uppvaktade hybriden datacenter moln med allt från apparater till programvara.

De ansträngningar som beskrivs i lagringsjätten EMC World powwow, verkligen koka ner hybriden datacenter verklighet. Företagen kommer moln i en hast, men kommer inte att kasta sin befintliga infrastruktur. De två sidorna kommer att blandas samman under överskådlig framtid.

Lagring leverantörer, som i allt högre grad kommer att förlora ut till moln rivaler, måste spela tillsammans. EMC, som äger VMware och Pivotal, syftar till att meld stora data och mjukvarudefinierade datacentraler för att mejsla ut en nyckelposition.

Produktlanseringar inkluderar följande

NetApp lanserar mid-tier system för uppgifts sjöar, samarbetar med Zaloni

Michael Dell på balans EMC affären: “Vi kan tänka på årtionden”

Dell Technologies lyfter: Här är vad man ska titta på när Dell, EMC, en uppsjö av företag företag kombinerar

Facebook öppna källor ZStandard datakomprimering algoritm, syftar till att ersätta tekniken bakom Zip

En Elastic Cloud Storage apparat för lagringsinfrastruktur. EMC sade att dess ECS apparat har en 9 procent till 28 procent lägre total ägandekostnad än offentliga molnalternativ från Amazon och Google. EMC: s TCO påståenden kretsar kring automatiserad provisionering, datatjänster, kostnader för att flytta data (bandbredd) och möjligheten att skala ut till 2,9 petabyte i ett rack. Apparaten är tillgänglig under andra kvartalet,. En ny version av EMC: s ViPR programvara för att hantera lagringsinfrastruktur med VMware, Openstack och Microsoft. Liksom andra lagringsleverantörer som kretsar kring hårdvara, är EMC brygga sig vara mer av en programvara spelare,. Data Domain DD2200 skydd lagringssystem för mellanklass kunder. Systemet möjliggör backup av 36 TB i mindre än 8 timmar och stöd för 1 miljard filer.

Lagring, NetApp lanserar mid-tier system för uppgifts sjöar, samarbetar med Zaloni, Cloud, Michael Dell på balans EMC affären: “Vi kan tänka på årtionden, datacenter, Dell Technologies lyfter: Här är vad man ska titta på när Dell, EMC, en uppsjö av företag företag kombinera, lagring, Facebook öppna källor ZStandard datakomprimering algoritm, syftar till att ersätta tekniken bakom Zip