Ett samtal med VKernel Brian Semple

Brian Semple, VKernel s Chief Marketing Officer, och jag hade en dynamisk konversation häromdagen om ämnena prestandaövervakning, kapacitetsplanering, rapportering och hur verktyg av detta slag gör det möjligt för en organisation att distribuera enbart de system och andra resurser nödvändigt för att stödja sina uppgifter och inte över bestämmelse.

VKernel tillvägagångssätt gör nytta, men låg vikt, verktyg tillgängliga för nedladdning utan kostnad så företagen kan prova dem. Erbjudandet mer kraftfulla verktyg till dem som behöver mer. Många av dessa verktyg är tillgängliga för en 30-dagars gratis testperiod, så att företagen kan vara säker på att verktyget är rätt för dem. Jag har noterat att VKernel gör sitt bästa för att göra sina verktyg passar bekvämt i VMwares eller Microsofts förvaltningsmiljön och lägga viktiga nya funktioner.

Företaget har en riktigt tight fokus på att lösa prestandahantering och kapacitetsplaneringsproblem för sina kunder. Vid denna punkt, men bara de erbjuder verktyg för VMware och Microsoft-baserade virtuella miljöer. När jag tryckte Brian om stöd för andra hypervisorer, påpekade han att dessa två produkter erbjuder enorma möjligheter för ett företag storleken på VKernel. Han antydde att om företagets kunder kräver stöd av andra virtuell maskin programvara, kommer VKernel har produktutbud. Fram till dess, men företaget är hårt fokuserad på VMware och Microsoft.

Om deras produkter tycks ta itu med ditt företags behov, föreslår jag att ladda ner kostnadsfria verktyg eller 30-dagars försök med VKernel är mer kraftfulla verktyg och prova dem.

VMwares nästa spel: Hantera alla moln för företag

IBM steg upp moln behandlar VMware, SugarCRM

VMware köper Arkin Net, tillägger programvarustyrd nätverk heft

Offentliga cloud computing leverantörer: En titt på styrkor, svagheter, helheten

Moln, VMwares nästa spel: Hantera alla moln för företag, moln, IBM steg upp molnerbjudanden med VMware, SugarCRM, datacenter, VMware köper Arkin Net, tillägger programvara definieras nätverks heft, moln, offentliga cloud computing leverantörer: En titt på styrkor, svagheter, helheten