Skapa “tredje” utrymme i “Anywhere Working staden”

Vi tillbringar alldeles för mycket tid att komma till och från arbetet. En 2011 studie av Trade Union Congress (TUC) fann att vi spenderar nästan 200 timmar per år pendling. Det motsvarar i genomsnitt fyra timmar per vecka, eller fem veckor per år.

Du kommer antagligen att tillbringa så mycket tid på semester som du reser till jobbet. Tar du en semester från jobbet, eller är du tar en semester från arbetspendling?

Teknik är tänkt att vara svaret på våra problem, men det är allt ses som en kortsiktig lösning snarare än längre sikt föraren av förändring.

Att underlätta en hållbar arbetslivet blandning vid beröring ner kontoret och “tredje” arbetsutrymme – utrymmet mellan hemmet och arbetsplatsen – kan endast uppnås genom teknikförutsättningar som moln och mobila lösningar för att möjliggöra helst var som helst fungerar.

Virgin Media blir social med Cisco Quad samarbetsverktyg, hur virtuell kan din organisation get-; Som samarbete går social, där kommer det thrive-, Volkswagen stängs e-post för BlackBerry arbetare, Burnout – farorna med distansarbete Forces

Credit: Microsoft Research

Med London under OS rampljuset, det var som helst fungerande stad vitt papper publiceras av Microsoft belyser hur smartare resor i kombination med alternativa arbetsmetoder guidar staden genom spelen och bortom.

Men är “Anywhere fungerande stad” möjligt?

Linda Chandler, Enterprise Architect på Microsoft och Philip Ross, VD för UnWork.com verkar verkligen tro det. De intervjuade experter och tänkte ledare i Storbritannien, inklusive Sir Terry Farrell, Master arkitekt, känd för sina förnyelseprojekt.

De viktigaste punkterna från rapporten är

Norman Baker, Statssekreterare med ansvar för transport sa: “Någonstans Arbets städer och smartare arbets begrepp är inte längre bara teorier. Exempel hela detta dokument visar hur infrastrukturen teknik och nya arbetssätt har en verklig och positiv effekt i dag i städer runt om i världen. ”

Rörlighet, $ 400 kinesiska smartphones? Apple och Samsung skaka av billiga rivaler, höja priserna ändå, iPhone, Apples garanti för vattenresistent iPhone 7 omfattar inte flytande skador, rörlighet, australiska flygbolag förbjuda Samsung Galaxy Note 7, telekom, Telstra, Ericsson, Qualcomm uppnå 1Gbps sammanlagda hastigheter i levande 4G-nät testet

Folk rusar lämmel-liknande centrum av staden och för alla möjliga anledningar varken transport eller företag uppskattar potential smartare resa “, säger Steven Norris, före detta transportministern och styrelseledamot i Transport for London (TfL).

Fiona Fletcher Smith, chef för utveckling och miljö vid Greater London Authority ger redan upp sitt skrivbord för två dagar i veckan och söker efter den perfekta tredje utrymme att arbeta.

Smartare resor i kombination med alternativa arbetsmetoder kan lindra påfrestningarna på infrastruktur och transport och förvandla städer till smartare platser att arbeta och leva.

Är vi redo för smartare arbete och omfamna den tredje utrymme? Med transportsystemet i London stönande i sömmarna och de olympiska spelen kommer upp, kan vi ha möjlighet att driva den förändring vi så väl behöver.

$ 400 kinesiska smartphones? Apple och Samsung skaka av billiga rivaler, höja priserna ändå

Apples garanti för vattenresistent iPhone 7 omfattar inte flytande skada

Australiska flygbolag förbjuda Samsung Galaxy Note 7

Telstra, Ericsson, Qualcomm uppnå 1Gbps sammanlagda hastigheter i levande 4G-nät testet