Blue Coat Systems

Med en ny global servicecenter (GSC) lanserades i Malaysia i augusti i år, är Blue Coat Systems redo för ökad tillväxt i Asien-Stillahavsområdet. Den nya Kuala Lumpur baserad anläggning är nu bolagets näst största kontor.

Tech Industry, Nordkorea avslöjar Netflix klon för medborgare, säkerhet, Huawei att utnyttja säker, smart city intresse med Singapore lab, Start-Ups, Telstra Ventures tecknar Telkom Indonesia för start investeringar i Asien, Cloud, APAC digital omvandling kommer inte att lyckas utan hybrid moln

Enligt Matt Young, vice VD för Asien-Stillahavsområdet försäljning för Blue Coat Systems, är Asien-Stillahavsområdet företagets snabbast växande regionen, och man planerar att fördubbla sin nuvarande personalstyrka på 50 personer i Malaysia i slutet av 2008.

Grundades 1996, är Blue Coat har sitt huvudkontor i Sunnyvale, Kalifornien. Det gör apparater och programvara för att hjälpa företag att säkra webbkommunikation och påskynda leveransen av affärsapplikationer, till exempel proxyservrar, WAN-optimering och SSL VPN.

Blue Coat har cirka 8000 kunder i mer än 50 länder runt om i världen.

Blue Coat Systems rankas bland hemsidan Asiens Top 10 snabbast växande företag för 2008/2009.

Nordkorea avslöjar Netflix klon för medborgare

Huawei att utnyttja säker, smart city intresse med Singapore lab

Telstra Ventures tecknar Telkom Indonesia för start investeringar i Asien

APAC digital omvandling kommer inte att lyckas utan hybridmoln