eBay: Byt lösenord på grund av cyberattack

eBay utfärdade en rådgivande till sina kunder att ändra sina lösenord på grund av en cyberattack som äventyras en databas som håller icke-finansiella data.

Företaget sade att han inte kunde hitta några bevis för att det fanns otillåten aktivitet för eBay kunder och ingen tillgång till finansiell information. Äventyras databas som krypterade lösenord, men finansiella data lagras separat. PayPal databaser påverkades inte.

Enligt eBay, äventyras databasen höll följande

eBay erkände att en massa återställning kund lösenord är en smärta, men det är bästa praxis att få nya referenser efter en cyberattack. eBay kommer att börja kontakta kunder idag.

Baserat på eBays undersökning, att angriparna komprometterade personalinloggningsuppgifterna få tillgång till företagets nätverk. Databasen träffades mellan slutet av februari och början av mars.

FBI gripanden påstådda medlemmar av Crackas med inställningen för att hacka amerikanska Gov’t tjänstemän

WordPress uppmanar användare att uppdatera nu för att åtgärda kritiska säkerhetshål

Vita huset utser först Federal Chief Information Security Officer

Star Trek: 50 år av positiv futurism och fet social kommentar, Microsofts Surface allt-i-ett dator sägs rubriken oktober hårdvara lansering, Händerna på med iPhone 7, ny Apple Watch och AirPods, Google köper Apigee för $ 625.000.000

Pentagon kritiserats för cyber nödsituationer av regeringen vakthund

Kundens namn, Krypterad lösenord, e-postadress, fysisk adress, telefonnummer, Födelsedatum

Säkerhet, FBI gripanden påstådda medlemmar av Crackas med inställningen för att hacka amerikanska Gov’t tjänstemän, säkerhet, WordPress uppmanar användare att uppdatera nu för att åtgärda kritiska säkerhetshål, säkerhet, Vita huset utser först Federal Chief Information Security Officer, säkerhet, Pentagon kritiseras för cyber -emergency svar av regeringen vakthund