Gör VMware Dansens Dag 3

VMware Dag 1 Sammanfattning

Den första officiella dagen av VMworld fann mig kör från möte till möte. Jag hittade en kort tid att gå tävlingsområdet. Detta erbjuds möjlighet att tala med flera användare av virtualiserade miljöer och olika leverantörer som ingår i VMware ekosystem.

Några av dem berättade att de såg en skillnad. Andra angav att de var precis utanför pilotprojektet stadiet och hade inte sett dramatiska besparingar som för tillfället. När jag frågade dem om de hade utvecklat en virtualiseringsarkitektur eller hade precis börjat med produkter och byggt runt dem, stod det klart att många organisationer börjar med en specifik produkt och arbetade därifrån. Jag misstänker att denna grupp kommer att möta problem när de flyttar för att bredda användningen av olika typer av virtualiseringsteknik.

Hmmm. Var var Oracle?

I de flesta fall dessa leverantörer där visar produkter som de hade nämnt i tidigare möten. Jag såg ganska mycket innovativa produkter. Jag blev förvånad över hur många människor kände igen mig och kom att säga hej. Jag antar att jag inte såra dem för mycket när jag postat något på sin produkt tillkännagivande information.

Hur säkert torka din iPhone för återförsäljning

Söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner

Raspberry Pi slår tio miljoner försäljning, firar med “premium” bunt

Althor Networks, Appistry, Aprius, Citrix, Fortisphere, Liquidware Labs, Microsoft, Neocleus, OpPlatform Computing, rpath, Stratus, Tranxition, Virtual Computer, VMLogix, virtuella instrument och, naturligtvis, VMware

A10 Fusion: Kisel driver Apples nya iPhone 7 och iPhone 7 Plus

iPhone, Hur säkert torka din iPhone för återförsäljning, Enterprise Software, söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner, hårdvara, Raspberry Pi träffar tio miljoner försäljning, firar med “premium” bunt, iPhone, A10 Fusion: Silicon driver Apples nya iPhone 7 och iPhone 7 Plus