Affärs väg krigare kan se fram emot “robusta” Samsung Galaxy S4

Samsung Galaxy S4 ser verkligen ut som en, high-end, lurade ut smartphone, som kan vara tilltalande för konsumenter – men en mer robust version skulle kunna vara ännu mer lockande för företagsanvändare.

Telekomföretag;? Reliance Jio rocks indiska telekom med data och fri röst billiga, rörlighet, Lyssna på trådbundna hörlurar medan du laddar din iPhone 7? Det kommer att kosta dig, Smartphones, iPhone 7: Varför jag äntligen stort med årets modell, Mobility, Hands-on med en Samsung Galaxy S7 Edge på Republic Wireless: En bättre Wi-Fi-samtal erfarenhet

Enligt Wall Street Journal, är en sådan anordning på gång.

Rapporten innehöll inte många detaljerna, även om det ser ut som den robusta versionen av S4 kommer noggrant att spegla den ursprungliga, som infördes för att världen i mars.

Skillnaderna med robusta upplagan, enligt WSJ, är att “Galaxy S4 Aktiv” kommer att vara vattentät och dammtät. Det förväntas att rulla ut i juli.

Visst, kanske en mer varaktig version tilltala vissa konsumenter – åtminstone för dem som vill tote runt en kraftfull mobil enhet genom några hårda terräng på semester.

Men som WSJ påpekade i fråga om regeringens användning, en enhet som här har mycket mer potential i näringslivet.

En robust 4G smartphone med en åtta-core chip (för att inte tala fukt och temperatursensorer) gör en mycket vettigt (och verkar mycket säkrare) att bära med sig ute på fältet i stället för jämförbara smartphones.

Den mest uppenbara konkurrenten skulle det finnas iPhone, som i likhet med iPad har funnit stor framgång i företaget världen. Men dess ram är lite mer känslig, vilket gör det mindre tilltalande för väg krigare som behöver något som tål en hel del resor och gupp på vägen.

? Reliance Jio rocks indiska telekom med data och fri röst billiga

Lyssna på trådbundna hörlurar medan du laddar din iPhone 7? Det kommer att kosta dig

iPhone 7: Varför jag äntligen stort med årets modell

Hands-on med en Samsung Galaxy S7 Edge på Republic Wireless: En bättre Wi-Fi-samtal erfarenhet