Bättre sent än aldrig: EE öppnar SIM-endast 4G erbjudanden

EE, den enda storskaliga 4G LTE leverantör i Storbritannien har börjat erbjuda SIM-endast erbjudanden, vilket gör att människor med en kompatibel 4G-kapabla telefonen att börja använda tjänsten till en lägre kostnad.

Telekom; Chorus meddelar gigabit-hastighet bredband över Nya Zeeland, telekom, Telstra, Ericsson, Qualcomm uppnå 1Gbps sammanlagda hastigheter i levande 4G-nät test, telekom, Samsung och T-Mobile samarbetar på 5G prövningar, Cloud, Michael Dell på balans EMC affär: “Vi kan tänka på årtionden

Det; förälder i Orange och T-Mobile, ursprungligen planerat att lansera SIM enbart tullar den 9 november. Dock meddelade det precis innan startdatum som det skulle, vara en två veckors försening på grund av testning.

På tisdag, EE bekräftade det är nu redo att börja sälja kontrakt – om människor inte kommer att kunna gå in i en high street utlopp och registrera dig.

EE 4G tjänsten är inställd på att gå live i en vecka, men det billigaste paketet kostar £ 36 per månad och kommer bara få dig 500MB data usage.The företag vill göra det mesta av sin försprång gentemot sina konkurrenter.

Vi är verkligen glada att tillkännage våra supersnabba 4GEE SIM-bara planer har lanserat idag för kunderna. De finns till en början att köpa på nätet eller via telefon genom vår Kundservice “en EE taleskvinna sade.” De kommer också snart att finnas i butik, och vi kommer att bekräfta ett startdatum inom kort.

SIM-endast taxor, som 12 månaders löptider bara är ca £ 15 billigare än motsvarande tvååriga erbjudanden som inkluderar en telefon. Till exempel kostar nybörjar 500MB kontrakt £ 21 per månad, jämfört med £ 36 per månad. Två år av SIM-bara planer skulle lägga till upp till £ 504, medan en telefon bunt abonnemang skulle kosta £ 864, exklusive den initiala kostnaden för telefonen.

Till skillnad från telefon-bunt erbjudanden som kommer med upp till 8 GB data användning per månad, SIM-bara planer max ut på 5 GB till en kostnad av £ 36. De med mobiltelefonavtal betalar £ 51 per månad för 5 GB inkluderande data.

Ända sedan EE, lanserade sitt 4G-nät i slutet av oktober, en del kunder har, rapporterat problem, att få sina SIM-kort aktiveras, vilket resulterar i förlust av vissa tjänster under längre tidsperioder.

Chorus meddelar gigabit-hastighet bredband över Nya Zeeland

Telstra, Ericsson, Qualcomm uppnå 1Gbps sammanlagda hastigheter i levande 4G-nät testet

Samsung och T-Mobile samarbetar på 5G prövningar

Michael Dell på balans EMC affären: “Vi kan tänka på årtionden”