Dell ger brittiska företag chans att vinna £ 25,000

Dell har meddelat priset som kommer att vara öppen för brittiska företag att slåss i Small Business Excellence Award 2009.

Den vinnande brittiska deltagare är i linje för en £ 25.000 och en chans att träffa och prata med Michael Dell själv. Som jag sa i ett tidigare inlägg, är det största priset $ 50.000 och lanserades i USA.

Utmärkelserna är öppen för företag som har skapat en innovativ idé med tekniken, men för mer information kolla priser webbplats som är här.

Den första omgången av inlagor på grund fredagen den 3 april 2009. Tio nationella finalister per land kommer att tillkännages i mitten av juni och de 13 nationella vinnarna kommer att tillkännages i september 2009.

Efter timmar, Star Trek: Nio sätt vår vetenskap är nära sin science fiction, After Hours, Star Trek: 50 år av positiv futurism och fet social kommentar, rörlighet, Kobo Aura ONE först ta: Storbilds-e-läsare med 8 GB lagringsutrymme, innovation, bästa tech uppfinningar genom tiderna som avancerad civilisation

Star Trek: Nio sätt vår vetenskap är nära sin science fiction

Star Trek: 50 år av positiv futurism och djärv social kommentar

Kobo Aura ONE, först ta: Storbilds-e-läsare med 8 GB lagringsutrymme

De bästa tech uppfinningar genom tiderna som avancerad civilisation